Herbestemming met prefab modules

Modular box-in-box

Speciaal voor de tijdelijke en semi-permanente invulling van bestaand vastgoed hebben wij een Modular box-in-box systeem ontwikkeld: houten prefab 3D modules, die op elke gewenste manier gestapeld, geschakeld en afgewerkt kunnen worden.

Circulaire houten ‘containers’

Vergelijk het gemakshalve met het systeem van containerbouw, maar dan van duurzaam hout. De ontwerpvrijheid vertaalt zich hierbij dus naar de ruime stapel- en schakelmogelijkheden.

Deze houten modules zijn vervolgens in mum van tijd in jouw locatie te plaatsen en kunnen aan het einde van het gebruik weer ingezet worden in andere locaties.

Of je nu semi-permanente woningen wilt realiseren of een tijdelijk kantoor of hotel, met het Modular box-in-box systeem van Respace transformeer je elk gebouw met vrije hoogte naar een nieuwe gebruiksfunctie.

herbestemming project sissy boy

In een notendop

Bespreek je wensen

Heb je een idee voor de transformatie van een gebouw? Of zelfs al een ontwerp gemaakt? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee. Helemaal vrijblijvend.

In een notendop

Bespreek je wensen

Heb je een idee voor de transformatie van een gebouw? Of zelfs al een ontwerp gemaakt? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee. Helemaal vrijblijvend.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Respace?

Download gratis onze brochure