Ons wereldse kerstgeschenk aan jou

Bedankt voor je support in 2022!

We zijn 2 jaar oud! En… het is bijna kerst. Prachtig moment om onze dankbaarheid te uiten voor wat je de afgelopen 12 maanden weer voor ons betekend hebt.

En natuurlijk hét moment in het jaar om ons nog extra in te zetten voor diegenen die een handje hulp kunnen gebruiken. Naastenliefde, barmhartigheid en compassie. Mooie woorden die we graag in de praktijk brengen. 

Dankbaarheid naar jou en de kwetsbaren een handje helpen: 1 + 1 = 2, 2 vliegen in 1 klap… Deze 2 combineren we graag met elkaar. 

Hoe? Bekijk onze videoboodschap hieronder… 

Play Video

Verder kijken dan onze neus lang is

We werken dan wel alleen met hout in leegstaande gebouwen, onze blik rijkt een stuk verder dan dat. En daar kun jij ook aan meedoen!

Voor al onze partners hebben we een bamboe stek bij een jongenstehuis in Sri Lanka  geplant en in januari starten we hier met een jaartraining bamboe bouwen. Waarin de de jongens leren hoe ze van bamboe en andere natuurlijke materialen hun eigen huis kunnen gaan bouwen.

Met een aantal Nederlandse en Sri Lankaanse partners wijden we ons op basis van bovenstaand verhaal in 2023 aan het vormgeven van een betaalbaar biobased huisvesting programma voor lage- en middeninkomen gezinnen zonder degelijke huisvesting in Sri Lanka.

Wil je aan het ontwikkelen van dit huisvesting programma een bijdrag leveren? Hier kun je via SrilanCare, onze partner-organisatie (met ANBI-status), je donatie achterlaten die gebruikt wordt voor het ontwikkelen van een eerste prototype huis.

Er is tot nu toe al € 1155,00 gedoneerd voor dit project!

Amount

Zo zag 2022 er voor ons uit!

Twee projecten in realisatie, tientallen projecten in voorbereiding, warme contacten met een aantal wooncorporaties en de landelijke overheid over projecten van behoorlijk formaat, twee optredens op de nationale TV, meerdere artikelen in online en offline geschreven media, activistisch succes met de Gideonstribe, ondertekenaar van het convenant duurzame en toekomstbestendige woningbouw, groeiend nieuwjaarsbos, present op de PROVADA en Floriade en ga zo nog maar even door!

Neem contact op met

Sebastiaan Hameleers onze CEO

Voor meer informatie over dit project, of als je als partner betrokken wilt worden bij de uitvoering.