Sebastiaan Hameleers | Co-founder

Waarom wil je met Respace de wereld veroveren?

Respace sluit aan bij mijn wens om iets te doen wat past bij een duurzame invulling van het ontwikkelen en bouwen aan vatgoedprojecten. Mijn doel is om samen met de enthousiaste en inspirerende medewerkers Respace van een “start up” naar een succesvolle “scale up” te brengen.

Waar werkte je voordat je bij Respace kwam?

Ik werk al een kleine 25 jaar in de vastgoedsector. Voordat ik bij Respace ben begonnen heb ik voor veel verschillende grote vastgoedspelers in Nederland en Centraal Europa gewerkt. Zo heb ik zowel voor DTZ (tegenwoordig Cushman & Wakefield) als voor ING Vastgoed Ontwikkeling in Centraal Europa nieuwe kantoren opgezet en projecten gestart. Nadat ING ophield met haar buitenland activiteiten heb ik in samenwerking met lokale partijen in Polen en Roemenië vastgoed ontwikkeld. Daarna o.a. voor Greystar de Nederlandse vestiging opgebouwd. Binnen Greystar was ik verantwoordelijk voor alle acquisities en ontwikkelingen in Nederland.

Waar krijg je energie van?

In samenwerking met jonge, leergierige en enthousiaste mensen nieuwe initiateven en projecten opstarten geeft me veel energie. Bij voorkeur hebben deze initiatieven een maatschappelijk en duurzaam karakter.

Waar wil je over 5 jaar staan?

Met hetzelfde als vandaag. Daarnaast denk ik dat we in de komende jaren in een snel tempo veranderingen zullen meemaken die ervoor zorgen dat we op de juiste manier met de aarde omgaan zodat er nog vele generaties na ons van kunnen genieten. Een aantal van deze vastgoed gerelateerde verandering ondersteunen lijkt me een mooie invulling.