Onze ambassadeurs

Samen voor duurzaam

Wij vinden natuurlijk zelf dat we met ons duurzaam inbouwsysteem een mooie bijdrage leveren aan de verduurzaming van de bouw. Maar hoe fijn is het dan dat we in ons geloof bevestigd worden door niet de minste duurzame koplopers in de sector.

Wij zijn dan ook schaamteloos trots op deze ambassadeurs die geloven in ons circulaire inbouwsysteem, in onze slimme digitale aanpak en in onze mensen. Samen met ons zetten zij zich in om de bouwsector radicaal te verduurzamen.

Yvette Watson

Mede-eigenaar PHI Factory & The 2B Collective en winnaar ABN AMRO Duurzame 50

“98% van de gebouwen die in 2050 #parisproof moeten zijn, zijn al gebouwd. En Respace biedt hier een prachtige effectieve biobased oplossing voor. Deze scale up bruist van vernieuwend en ambitieus ondernemerschap!”

Dat Yvette Watson in 2021 met stip op 1 staat van de ‘ABN AMRO Duurzame 50’, heeft zij o.a. te danken aan haar onophoudelijke energie die zij dagelijks stopt in haar duurzame bedrijven en initiatieven.

Via haar bedrijven PHI Factory en The 2B Collective helpt zij organisaties te versnellen naar een circulaire economie. Daarnaast is zij een drijvende kracht achter 100 Months to Change NL en is actief in het Deltaplan Duurzame Renovatie van de DGBC.

Omdat zij vooral aan de kant van de eindgebruiker opereert, en Respace juist vraag-gedreven maatwerk stimuleert, is Yvette een mooie fit met ons.

Jan Willem van de Groep

Kwartiermaker Biobased, Gideon en Opiniemaker

“Respace is echt een verrassende parel. Ze leveren een compleet inbouwsysteem voor bestaande en nieuwe panden. Het nieuwe bouwen is begonnen!”

Jan Willem van de Groep is in de bouwsector een niet te missen expert in duurzame transities. Hij noemt zichzelf beginmaker, en dat is ongelogen.

Met gezonde regelmaat start hij discussies, bedrijven en zelfs een beweging op. Zo is hij medeoprichter van Gideon – Building Transitions Tribes, de beweging die een radicale verduurzaming in de bouw voorstaat.

Verder werkt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aan een programma dat biobased bouwen moet stimuleren, versnellen en opschalen. Lijkt ons voldoende rechtvaardiging voor de verklaarde liefde tussen deze man en Respace.

Download de brochure

Wil je meer weten over de vele verschillende toepassingen van het Respace systeem? Download dan onze brochure.