Duurzaam modulair (her)indelen

Respace Walls: stijlvolle houten systeemwanden

Respace Walls is onze betaalbare duurzame oplossing voor alle gebouwen die binnen de bestaande constructie een mooie (nieuwe) indeling van de werk- of woonvloer behoeven.

Snel

Korte doorlooptijd door snelle processen

Op maat

Gebouw als vertrekpunt voor ontwerp

Betaalbaar

Efficiënt proces en snelle oplevering

Circulair

In toepassing, systeem en materiaal

Biobased

CO₂ opslaan met verantwoord hout

Op maat nieuwe ruimtes creëren

Respace Walls is een bijzonder esthetische én flexibele oplossing, vanwege het modulaire, remontabele en schaalbare karakter. Dat zorgt ervoor dat het volledig op maat kan worden toegepast voor elke bestaande ruimte. Groot of klein. Woon of werk, of een andere toepassing. En zowel voor dichte als glazen wanden.

Bovenal is het een zeer verantwoorde keuze: Respace Walls bestaan uit zoveel mogelijk hernieuwbare materialen, waaronder hout dat afkomstig is uit gecertificeerde Europese productiebossen. Dat is veel duurzamer dan de vele systeemwanden die gebruikmaken van staal, glaswol en gipsplaat. Bovendien is het bouwafval van Respace Walls zeer gering t.o.v. bijvoorbeeld metal stud (tot wel 30% waste).

Bespreek je wensen

Heb je een idee voor het toepassen van een wandsysteem? Of zelfs al een ontwerp gemaakt? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee. Helemaal vrijblijvend.

In een notendop

Volledig circulaire oplossing

Het is ook een volledig circulair product. De wanden kunnen desgewenst na een bepaalde gebruiksduur weer op een andere plek hergebruikt worden. En dat maakt Respace Walls niet alleen duurzaam, maar ook financieel interessant.

"Respace is echt een verrassende parel. Ze leveren een compleet inbouwsysteem voor bestaande panden die herbestemd worden. Het nieuwe bouwen is begonnen!"
Jan Willem van de Groep
Kwartiermaker Biobased, Gideon en Opiniemaker

In een notendop

Bespreek je wensen

Heb je een idee voor het toepassen van een wandsysteem? Of zelfs al een ontwerp gemaakt? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee. Helemaal vrijblijvend.

Parametrisch ontworpen, industrieel geproduceerd

Net als al onze andere producten worden Respace Walls ontworpen met de door ons zelf ontwikkelde parametrische design tool. Vervolgens produceren we het ontwerp met een robot-gestuurde CNC-freestechniek. Deze combinatie leidt ertoe dat onze systeemwanden zeer snel, flexibel, betrouwbaar en kostenefficiënt zijn.

Wat is parametrie?

Dit betekent dat we met gegevens als afmetingen, materiaaldikte en geometrie (de zgn. ‘parameters’) razendsnel een nauwkeurig ontwerp kunnen genereren. Daarbij houdt onze software ook rekening met de onderlinge relaties tussen die verschillende parameters. Zo combineren we het beste van maatwerk en massaproductie tot één unieke oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Respace?

Download gratis onze brochure